péntek, október 31, 2008

Ez van



Ezt írja Sz. J.,a gondola.hu szerzője: "...a mai napon a Gyurcsány szócsövének tekinthető Népszava vezércikke (összhangban a kormányfő Sólyom-kritikájával) nekitámad az elnöknek. Andrassew Iván szerint Sólyom csak utazgat a világban és hallgat, ahelyett hogy azt tette volna, amit Gyurcsány Ferenc tett az elmúlt két hétben." (http://www.gondola.hu/cikkek/61977)
Arról most egy szót se, hogy gondola.hu kinek a szócsöve, de szerintem én nem ezt írtam A hallgatag főméltó című írásomban.
Ennél csak ez a jobb, amit Szentmihályi Szabó Péter írt a Magyar Hírlapban, tegnap:
"Nincs-e fertőző hatása az ifjabb Hegedűsből s Vona Gáborból fröcsögő szennyes nyálnak? Mi a megrontás, ha nem ez?" – teszi fel a kérdést Iván, a gój motorosok kedvence a Népszavában." (http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=154723)
Erről a Szabóról tudni kell, hogy gój motoros-közeli ismerősöm szerint gavallér módjára könyveket - a magáét és a papájáét - adományoz nekik azzal, hogy ha azokat valahogy el tudják adni, akkor ő azzal az összeggel járul hozzá Barna bácsi - ő az, aki villanyt vezetett a veteményese köré, és megölt egy tolvajt - új házához. A felsége - Szabóné, Ilonka - pedig annyira szeretne együtt robogni velük, hogy valami "gój autósok egyesületét" szervezi.
Szabó ivánozása majdnem olyan szellemes, mint a barikad.hu, amelyik fergeteges humorral "rettegett Ivánnak" nevez. (http://www.barikad.hu/node/17952)
Ez van.

Nincsenek megjegyzések:

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések