péntek, november 07, 2008

Praktikus intelmek


Olyan falut keress, ahol még soha nem jártál. Ehhez – a térképkereséshez sem - soha ne használd az internetet, mert nyomot hagysz. A kiválasztott faluban senkit ne ismerj, még a környékről se. Soha ne te végezd a földerítést.

Csak egyszer járjon arra a földerítő is. Megnézi, kik élnek a házban, meg a környéken, és kész. De abban biztos legyen. A vegyes környék nem jó.

Nem a személyek érdekesek, hanem a fajtájuk.

A ház a falu legvégén legyen. Meneküléskor a faluból kifelé kell indulni, aztán visszafordulni, és egy földúton, vagy bárhol visszajutni a faluba.

Jó, ha például tó van a környéken. A földerítő oda települjön, horgászfölszereléssel. Amikor bevetésre indultok, nála legyen a puska, megtöltve. Elfér a horgászbotos zsákban. Legalább hat-nyolc, rendesen megtisztított, üres, ujjnyom-mentes töltényhüvely is kell, amit majd a bevetés helyén szétszórsz. Mindig több legyen, mint ahányszor lövést leadsz. A puska sörétes legyen, mert azt nem tudják a lövedékminta alapján azonosítani. A sörét nem mindig öl, de csúnyán sebesít. A cél nem az ölés, hanem az, hogy rettegést keltsünk.

A földerítő adja át a Molotov-koktélokat is. (Legalább három gyújtó legyen a zsebekben. Molotov-koktélt visszaszállítani elemi hiba.) Az üveghez csak kesztyűvel szabad nyúlni. De nem pamuttal, hanem egy teljesen új bőrrel, mert amilyen ravaszak, már a pamuton áthulló bőrdarabkákról is DNS-mintát vesznek. A bőrkesztyű ne sima, fényes, hanem lehetőleg velúr, pláne szarvasbőr legyen. De még ennek a külső részéhez se érj hozzá szabadkézzel, mert az nyomot hagyhat.

Indulás előtt ellenőrizni a ruházatot! A nadrág a bakancsba tűrve legyen, pulóver övben, a sálvégű csuklya a kabát alá gyűrve. A lövész, aki kiszáll a kocsiból a bakancsán műanyag zacskót, vagy kórházi cipővédőt viseljen. A zacskó és a cipőtalp között legalább kartonpapír legyen.

Borotválkozni, hajat rövidre vagy kopaszra nyírni, sapkát viselni! A haj, a szőrszál a legsúlyosabb bizonyíték lehet! A bajusz is tilos!

Mielőtt elindultok, ürítkezz! Az izgalom erős székelési ingert okozhat, ezért reggeltől csak a legszükségesebb ételt veheted magadhoz. Tartózkodj a tejes ételektől és italoktól, mindentől, ami korábban bélbántalmat okozott. Javasolt a keksz és a banán fogyasztása.

Célszerű, hogy bevetés előtt könnyíts magadon. Ha nincs partnered, akkor a kezeddel. De ne vidd túlzásba!

Elindulás előtt vizelj, mert sehol nem állhatsz meg, nem bontogathatod ki a ruhádat. Ki kell bírnod az akció végéig. Ha bevetés közben kibírhatatlan vizelési inger gyötör, semmiképpen nem könnyíthetsz magadon az akció helyszínén, vagy annak közelében. Végszükség esetén inkább az autóban, a nadrágodba végezd a dolgodat.

Mielőtt elindulsz, imádkozz! Bizz Istenben! Ha ellenére lenne, amire készülsz, nem engedne utadra. Mondd el neki, hogy megtisztel azzal, hogy a lándzsája lehetsz, és küldetésedül adta a néped és a fajod védelmét. Békélj meg a világgal, az ellenségeiddel is, hiszen hogyan is gyűlölhetnéd, akire támadsz, ha nem is ismered.

Indulás előtt ellenőrizd a papírjaidat, vezetés közben legyél határozott, de szabályt soha ne szegj. Ha lefényképeznek, vagy igazoltatnak, azonnal meg kell szakítani a bevetést. Telefont sem te, sem társad, sem a földerítő ne tartson magánál, mert a cellainformációk alapján kideríthető, ki mikor érkezett a faluba, és ott merre mozgott.

Miután átvetted a fegyvert és a Molotov-koktélokat, azonnal indulj az akcióra. Mielőtt az utcába, a kiszemelt házak elé értek, vegyétek föl a csuklyákat és borítsd be a cipődet. A társad maradjon az autóban, ne állítsa le a motort, és az ablakon át dobjon koktélt az egyik házra. A másikat te támadd meg, a kocsiból való kiszállás után azonnal. Ha eldobtad a koktélt, várj egy pár másodpercet. A házban fölgyulladó villanyfény segítségével az ablakon át célozz arra, amit mozogni látsz. A lövések után azonnal szállj vissza a kocsiba, és nyugodtan, lassan hagyjátok el a helyszínt. Vegyétek le a csuklyákat, keressétek meg az összekötőt.

A tónál, vagy más a várakozási helyszínen legalább reggelig pihenjetek. A fegyvert a tóba merítsétek! Minden egyéb tárgyat égessetek el! Viselkedjetek természetesen! Alkoholt ne fogyasszatok, másokkal szóba ne álljatok!

Út közben, sem a sikeres akció után, sem hazafelé az úton semmiképpen ne ragadtassátok el magatokat. Kurjongatni, röhögni, hazafias dalokat énekelni tilos!



22 megjegyzés:

Névtelen írta...

Neha azon toprengem, tulajdonkeppen mennyire megerdemelned, hogy a cigany uzsorasok soretes puskaval lojenek az arcodba, Ivan Imam.

Neha ugy erzem, Imam, szemelyesen is talalkoznunk kellene egyszer - hogy megkezdhesd majd az evmilliardokig tarto vezeklesedet.

Hisz Te is erre varsz... ezert kuzdesz. Pedig ezzel te adsz nekik hatalmat hozza, hogy senkibol host csinaljanak beloled, Imam!

Nagy kar, hogy tul hulye vagy ahhoz, hogy igazan szamits a sajat oldaladon es mienken is.

Meltatlan vagy erre a kegyre!

Névtelen írta...

Tényleg Imám... te totál agymosott vagy. Totál. Csak döbbenek, hogy lehet valaki ilyen... segg.

Ezzel, hogy ennyire pofátlanul szembemész a tényekkel (most konkrétan azzal, hogy bizonyíték van rá, hogy a saját uzsorásaik ölték meg a cigókat), röhejessé és hiteltelenné teszed magadat.

Bár mindenki olyan lenne az oldaladon, mint te! Bár mindenki olyan lenne!

Rögvest győzne az igazság.

Névtelen írta...

Mi van, magatokra ismertetek az írásból. Egy szó nem esik benne cigányokról. Fenyegetőztök? Bátran? Digitális csuklyában?
És hol a bizonyíték arra, hogy uzsorás gyilkolt?

Névtelen írta...

Ó hát persze, hogy nem esik szó. "A valósággal való minden hasonlóság csakis a puszta véletlen műve lehet" ;-)

Igazán röhejes vagy, pont erre a blogra való!

Névtelen írta...

Miért, van valami hasonlóság a valósággal?
Hol a bizonyíték arról, hogy uzsorás gyilkolt?
Te hibban őrsereges vagy, vagy kattant gárdista? Mentél volna Morvaiékkal az áldozatotokat gyalázni?
Sajnos az, amit Andrassew leírt nagyonis valóságosnak tűnik. Minden reagálásotok azt bizonyítja, hogy neki van igaza. Különösen az tetszik, hogy ha nem szar be tőletek, akkor sértegetitek. Nagyon kemény, nagyon férfias, nagyon náci.

Névtelen írta...

"Neha ugy erzem, Imam, szemelyesen is talalkoznunk kellene egyszer - hogy megkezdhesd majd az evmilliardokig tarto vezeklesedet."

Juj de kemény, juj de bátor! Névtelenül, arctalanul megfenyegetni egy embert, aki vállalja az arcát meg a véleményét. Neked is van puskád? Vagy motorod? Mid van neked, nevesincs harcos? Baromi bátrak vagytok névtelenül, arctalanul, meg éjszaka a falu legszélső házánál, ahonnan hamar el lehet menekülni.
Bizony, találkozni, az lenne jó. Sunyítanál, mint egy pocok.

Névtelen írta...

"bizonyíték van rá, hogy a saját uzsorásaik ölték meg a cigókat"

Hazudja ezt a temetés előtti napon. Nincs ezekben szégyen.

Névtelen írta...

Ja, és "cigó", így, tréfálkozva. A család meg ott virraszt.
Te "magyi" vagy?
A tatárok legyilkolták a magyikat.
A törökök Mohácsnál szétverték a magyikat.
A magyik forradalmát leverték a muszkák.
Barom.

Névtelen írta...

Én mást látok az írásban, mint az eddigi hozzászólók. A rendőrség felderítő, nyomozati munkájának a nem is gyenge kritikáját.

Az ember nem vállalhat közösséget sem a mostani elkövetőkkel, sem az oktalan lincselést megvalósítókkal. (Már, ha okkal lehet lincselni...) Nem fogadom el az önbíráskodás jogosságát sem rasszizmus alapján, sem nemzetiségi kultúra részeként. Teljes, minden esetben -pozitív vagy negatív- diszkrimináció mentes szigort várok el a hatóságoktól. Ne különböztessünk meg cigány bűnözőket és náci szélsőségeseket, ha megáll a vád, nevezzük őket egyaránt gyilkosnak!

Unknown írta...

Kedves Iván, gratulálok, nagyon jó írás! Látszik azon is, hogy a nyálaskeresztesek itt nyivákolnak... :)

Névtelen írta...

Nahát, hogy mennyi nyomorék gyűlt ide ilyen rövid idő alatt! Ez király! :-)

Gyűljetek csak, a stop.hu példát vehet erről az aljadék, belső terjesztésű vidéki pártlapokat idéző gyűlöletetekről nemsokára! :-)

Amúgy itt a bizonyíték, hogy a saját uzsorásaik ölték meg a cigókat!

http://href.hu/x/7e24

:-)

Névtelen írta...

Ja, hogy neked a kurucinfo meg a Bors a perdöntő bizonyíték. Egyébként olvasd el a kurucnak a nemzeti seregélyekkel összejött feleselését a kurucinfon. A rettentően hiteles barikad.hu hülyeségeit vették át, mire az őrparancsnok igazított helyre. A kurucinfo meg hülyét próbál csinálni a becsületeskedő sügérből. Igen nyomorúságos.

Malvina írta...

Szoktam mondani, most is mondom! A névtelen nem létezik! Én így fogom fel, kvázi véleményük sincs, legalább is én csak üres felületet látok a " névtelen" betűsor alatt.

Viszont kíváncsi lennék, hogy ennek a madárijesztőnek miért nem kötött még utilaput a talpára a foglalkoztatója, hiszen már-már röhejszámba menően képtelen a tisztét ellátni, bárkit is el- és megijeszteni. Nem más, mint egy szánalmasan , mindeféle fantáziát nélkülöző módon rongyokba tekert kiszáradt kóró!
:)

Névtelen írta...

Malvina, már megint mellébeszélsz, mint a Judapesten! De én nem fogok oly kesztyűs kézzel bánni veled, mint ők tették anno.

Az értelmiségi vitának megvan a maga helye, de nem akkor, amikor az egyik kisebbségünk biofegyverként használja ellenünk a másikat.

Te pedig, Malvina, mióta kiraktak a kurucra, úgy látom, bátor valaki lettél. A pajtásaid ilyenkor el szoktak tűnni. Ez a pár hét elég volt, hogy összeszedd magad?

A cigókra visszatérve, hogy ontopicok is legyünk... volt egy Mortimer-ügy. Akkor jól pofára estetek, azóta vigyáztok.

Csakis Imám lehet akkora seggfej, hogy Mortimer után másodjára is megkockáztatja, hogy szarba lép!

Névtelen írta...

bagarja: üdvös hozzáállásodnak, azt hiszem, nem ez a blog a megfelelő termőtalaj... Andrassew aljadék SOHA nem fog elítélni egyetlen cigánybűnözőt sem. Soha. Előbb válik füstté megélhetési őfőzsiddancssága!

Névtelen írta...

Ijesztőke, te jobbikos vagy:
"az egyik kisebbségünk biofegyverként használja ellenünk a másikat"
Sima gyáva gőznáci.
Andrassew egy szóval nem írt a cigányokról. Egy szóval nem írta, hogy ez múlt hétfői lesipuskásokról szól. Csak szeretnéd, ha ez mortimerezés lenne. Ez rólad szól. Az idézett mondatodról. Az aljasságotokról. És te félsz, nem Andrassew.

Névtelen írta...

Jenő: te túl nyomorult vagy ahhoz, hogy foglalkozzak veled. A "széljobbosok" például el szokták olvasni a topicokat, amikbe bekapcsolódnak, hogy ne írják le másodjára is ugyanazt... neked ez nem sikerült...

Zsidó!

Névtelen írta...

Ijesztőke, sajnos az van, hogy én csakugyan zsidó vagyok - kicsit -, de Andrassew nem zsidó. Sőt, a nagyapja Horthy minisztere volt. Jó mi? Ezt jobbikold össze valahogy.

Névtelen írta...

Van ez így. Negyed- vagy nyolcadrészt (a pontos számot nem ismerem) én is az vagyok. De ez titok ;-) Rajtatok kívül nem tudja senki :-)

Amit viszont Iván itt művel, az az újságírólét legalja. A boroshordó alján kigyűlő seprő.

Olyan ultimate görényektől veszi el a figyelmet, a pozíciót, mint például Tóta W homoszexuális izraelita.

Menjen nyugdíjba. Ez így nagyon sz*r.

Névtelen írta...

Akkor minek olvasod ilyen szorgalmasan. Andrassew-függő lettél, az a te bajod.
Szeretnél vele találkozni.
Az is sokat mesél rólad, hogy a szart becsillagozon, de mindenképpen le kellett írnod azt a szót, hogy "homoszexuális". Nem bírtad, ugye? Már tudjuk, miért incselkedsz Andrassewwel. Már tudjuk, miért lettél jobbikos.

Névtelen írta...

Jenő: valami jobbat találj ki, úgy érzem, kezd a hely szelleme hatni rád.

Addig is mondok valami szebbet: ha majd eljönnek érted a cigány hordák - mint ahogy Koszovóban jöttek el a szerbekért - nekik aztán tökmindegy lesz, hogy zsidó-e vagy. Nekik te gádzsó leszel, én is az leszek, meg horthyminiszterunoka Imám is az lesz.

És úgy is fognak bánni veled.

Az lesz a hazugságaitok nagy, végső kritikája.

Névtelen írta...

Amúgy azt gyanítom, hogy az Internettó-bukta után zakkantál így meg, Imám.

Van ez így. Nyugodj meg. Mindenki életében vannak fájdalmas kudarc-emlékek.

Politikai Üldözött az üdvözletét küldi!

Zsidó!

Fodor Ákos: ECCE HOMO

Fenyegetésük
mulatságos. De ahogy
félnek: megrémít.

Népszerű bejegyzések